I april blev jeg kontaktet af en borger, som havde et ønske om at overgå til et Ressourceforløb og havde brug for vejledning til, hvordan dette kunne lade sig gøre. Jeg gik ind i sagen som Partsrepræsentant og vi fik lavet en realistisk plan, for den kommende tid, i samarbejde med jobcenters Socialrådgiver. Og så er det godt nok gået stærkt!

Psykiater, Bostøtte, Aktivitetssted, Socialrådgiver blev alle vejledt mod det fælles mål: at få sagen på Rehabiliteringsmødet, samt hvorfor dette var vigtigt. Alt dokumentation blev leveret hurtigt og fyldestgørende, og sagen kunne vurderes ved Socialmedicinsk enhed og derefter til kvalitetskontrol. I onsdags fik vi så besked på, at sagen er blevet godkendt til at komme på Rehabiliteringsmøde.

Jeg takker for en fantastisk indsats fra jobcentret, psykiatrien, Visitation Social og Aktivitetssted.

Glæder mig til at endnu et menneske får et overblik over, hvad fremtiden kommer til at bestå af, så vedkommende kan få ro på livet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *