Det er med stor glæde, at jeg kan oplyse, at jeg er indgået i et samarbejde med Aalborg smerte- og sportsklinik.


Dette samarbejde kan være med til at fremme din sag. Aalborg smerte- og sportsklinik, kan være et rigtig godt alternativ til de offentlige smertecentre. Og de kan, efter anmodning, være behjælpelig med at beskrive dine skånehensyn, din funktionsevne og hvilke behandlingsmuligheden de kan pege på.
Aalborg smerte- og sportsklinik har en vifte af tilbud. Lige fra Genoptræningsplan til sportsmassage. Du vil i samråd med klinikken, få lagt en plan, som passer til dine ønsker og udfordringer. I fællesskab vil vi få beskrevet forløbet, så din sag står skarpt og præcist.


Ønsker du at få yderlig information, så skal du være velkommen til at kontakte klinikken på 21 95 78 88 eller jeg på 29 92 90 59.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *