Billedresultat for følg selv op på tingeneDet kan give rigtig meget frustration, at føle, at der intet sker i jeres sag. Følelsen af, at du intet kan gøre og blot må værne dig med tålmodighed. Tiden går bare, uden at der er nyt.


DER ER DOG MASSER DU SELV KAN GØRE!!!!!!!!!!!!!


Og min erfaring er, at vi får det bedre af at kunne handle end vi blot afventer, at andre skal handle på vores vegne.


Husk: Du er den der har allermest interesse i, at din sag kommer videre.


Skridt nr. 1 kan være at få et overblik over din sag ved Jobnet.dk. Der kan du læse, hvilke aftaler der er lavet med jobcentret. Og du kan se de helbredsmæssige dokumenter, som jobcentret er i besiddelse af.


Skridt nr. 2 kan være, at danne dig et overblik over dine helbredsmæssige oplysninger via Sundhed.dk og Min Sundhedsjournal. Her kan du læse om, hvilke behandlinger du har været igennem ved regionale tilbud som sygehuse og psykiatrien.


Hvis der f.eks. afventer en Generelle helbredsattest fra din egen læge, er det helt okay, at kontakte din læge, for at høre, hvorvidt attesten er sendt afsted. Og derefter kontakte din sagsbehandler, for at få et møde vedr. gennemgang af den Generelle helbredsattest og det videre forløb. Dette kan hurtigt spare dig for masser af tid i din sag. Og tættere på en afklaring.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *