Din sparringspartner og konflikthåndteringskonsulent

Du er højst sandsynlig endt på denne hjemmeside, da du stå magtesløs, uforstående og energiforladt i med en sag ved jobcentret. Og/eller er usikker og bange for, hvad det er der venter dig i fremtiden.

Du er ikke alene!

Jeg har mødt så mange mennesker ved jobcentret, som netop har det på samme måde. Og det smerter mig se så mange mennesker føle sig utrygge, når de er på vej til eller er en del af jobcentret.

Jeg har et indgående kendskab til, hvordan og hvorfor jobcentret agere som det gør. Jeg har desuden altid fået lov til at være meget kreativ når jeg praktiser som sagsbehandler ved jobcentret. Og jeg har erfaret at der er brug for stor kreativitet, for at få den enkelte sag i mål.

Resultatet af sagerne kan vi gøre noget ved, når vi klager over partshøringer og afgørelser, eller ved læserbreve og folketingsvalg. Dette kan være nødvendige træk, for at åbne øjnene op for fejl der bliver lavet. Dog er de alle tunge og langstrakte processer. Min erfaring er at vi når meget længere og hurtigere igennem system ved en åben dialog og et ønske om samarbejde. Læs mere her

Mit første ønske for dig, er at du ikke skal stå alene før, under og efter dit forløb. At du får medansvar i din egen sag og bliver klædt på til at navigere i din sag. Så du ved hvilke tiltag, der er de korrekte, på det rigtige tidspunkt. Det er her jeg gerne vil være ved din side, som din Privat social rådgiver, Privat Bisidder eller Privat Partsrepræsentant.

Mit andet ønske for dig, at du heller ikke skal stå alene med alle de konflikter, som kan opstå, når du er på vej ind i, er en del af eller ude på den anden side af din sag. At du har kendskab til de helt naturlige reaktioner, der kan forekomme. Samt redskaber der kan hjælpe dig, i netop den situation, du er i lige nu. Og til at fremme din sag ved kommunen. Det er her jeg gerne vil træde i karakter som din Konflikthåndteringskonsulent.

For mig er vores måde at håndtere konflikter på, et vigtigt redskab til at få dig sikkert igennem jobcentret og ud på den anden side som et helt menneske. Jeg har oplevet mange mennesker, der desværre først skulle til at samle sig selv op, når de var på den anden side. Jeg vil gerne sikre mig, at du også er et helt menneske på vej igennem systemet. Du skal have en sag, ikke være en sag!