Gratis uvildig sagsbehandling i Aalborg

Mandags Drop in Café

Jeg åbner mit hjem hver mandag fra kl. 18:00-20:00 til en kop kaffe eller te og en snak.
Peder Skrams Gade 5 st. tv.
9000 Aalborg

Det glæder mig, at invitere dig til gratis uvildig sagsbehandling af din sag.

OBS: Caféen er ændret til telefonsamtale efter aftale, grundet corona!!

Du vil også kunne møde andre, der kan stå i lignende situation som dig eller blot blive klogere på de muligheder, der er ved jobcentret.

Jeg vil ud fra dine oplysninger, give dig en overordnet vurdering af dine fremadrettede muligheder for at fremme din sag ved jobcentret.

Du bedes sende en mail til kontakt@annikamilo.dk og oplyse om, hvilken mandag du ønsker at komme, så sender jeg en mail retur om der er plads eller komme med forslag om en anden mandag. Dette er for at jeg er sikker på, at der er tid til sparring omkring din sag.

Ønsker du individuel og dybtgående gennemgang af din sag, vil jeg anbefale at bestille tid til samtale via kontakt@annikamilo.dk eller tlf. +45 29 92 90 59.

Mit hjem vil være åben fra kl. 18:00 og du ringer blot på. Tag dig endelig en kop kaffe eller te, samt find dig en plads ved bordet. Jeg kan sidde i dialog med én eller flere, så det kan vare lidt inden jeg når til dig. Du er hjerte velkommen!

Glæder mig til at se dig til Gratis Drop in Café mandage mellem kl. 18:00-20:00.

De venligste hilsner

Annika Milo
-Din sparringspartner og konflikthåndteringskonsulent