Privat Bisidder i Aalborg – Nordjylland

Få en uvildig og professionel bisidder tilknyttet din sag

Du har ret til at have en bisidder med til vigtige og svære samtaler med myndigheder. Derved kan du have en bisidder med til samtale ved jobcentret, egen læge, psykolog og andre offentlige myndigheder.

Min rolle som bisidder er, at jeg kan hjælpe med at stille relevante spørgsmål. Bede om at få forklaret og uddybet faglige termer, samt holde styr på, hvad der bliver sagt og besluttet under mødet.

Jeg forbereder dig i forhold til det møde du skal deltage i. Som hvem der deltager i mødet og hvad formålet med mødet er. Hvilke spørgemål der kan blive stillet. Samt støtter dig i de spørgsmål, du ønsker at stille.

Jeg er den, der sørger for at få et overblik over din sag. Får samlet de informationer og dokumentationer, som er relevant, for at arbejde hen mod dit ønskede mål.

Du har ret til selv at vælge din Bisidder. Det kan derved være et familiemedlem eller en god ven. Blot vedkommende er over 18 år. Som din private Bisidder får du én med kendskab og samarbejdserfaring til de offentlige myndigheder, og med stor praktisk erfaring med jobcentres arbejdsgange og de lovgivningsmæssige muligheder.

Du skal være meget velkommen til at kontakte mig til for en uforpligtende samtale, hvor du kan få afklaret, om jeg kan hjælpe dig om Privat rådgiver.